Een workshop?

Een workshop?

Estili kan u en/of uw vrienden ook workshops aanbieden. Ideaal voor een avondje wellness of een vrijgezellenfeest. Dankzij Letizia haar bacheloropleiding leerkracht in de schoonheidsverzorging en haartooi en de ervaring die ze opdeed tijdens het jarenlang lesgeven, kan ze u niet alleen persoonlijk productadvies bieden maar kan ze u ook op maat aanleren hoe u die geadviseerde producten het best gebruikt. Dit kan in een 1-op-1 workshop of via groepsworkshops.

video icon
Kies de workshop die bij u past!

Kies de workshop die bij u past!

Naast de seizoenslook-workshop waar Letizia de nieuwe seizoenscollectie van RVB Lab The Make Up demonstreert en u wegwijs maakt in de nieuwe producten, kunt u ook kiezen voor de seizoensworkshop of de basisopleiding make-up waar Letizia u leert hoe u de make-up correct en als een professional bij uzelf kunt aanbrengen.
Op maat gemaakte workshops kunnen ook, neem gerust vrijblijvend contact op om alle mogelijkheden eens te bespreken.

Enkele mogelijkheden zijn:

  • Individuele make-up workshops om uw specifieke vragen rond make-up of huidproblemen aan te pakken.
  • Een origineel verjaardagscadeau, een leuke vriendinnenavond of uw vrijgezellendag of -avond extra gezellig maken met een workshop ‘beauty self-care’.
  • Heeft u geen inspiratie of lukt die insta-tutorial toch niet zoals u had gehoopt? Wilt u bijvoorbeeld de haren van u en uw dochter wat hipper vaststeken, dan is een workshop vlechttechnieken ‘twinning is winning’ misschien iets voor u.
  • Ook zin om eens een gedurfde eyeliner te trekken om uw ogen te laten spreken en stralen, maar bent u niet zeker of u dat wel kan? Dan is de workshop ‘wink a wing’ zeker iets voor u en uw vriendinnen.
Een workshop bij u thuis!

Een workshop bij u thuis!

Workshops kunnen ook perfect op locatie gegeven worden, zoals bij u thuis: een tuinfeestje, teambuilding evenement, vrijgezellenavond, vriendinnenavond,… Met andere woorden, wilt u eens iets origineels doen met uw vriendinnen, met uw collega‚Äôs of wilt u voor uw medewerkers iets organiseren? Dan kan een Estili-workshop ideaal zijn.

Neem gerust vrijblijvend contact op met Letizia voor een offerte op maat of om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Contact

Zin in een nieuwe snit of kleurtje? Een me-time momentje? Neem gerust vrijblijvend contact op!