Heerlijk verwend van kop tot teen

Heerlijk verwend van kop tot teen

Estili staat garant voor uw totale welzijn: van het topje van uw haren tot het tipje van uw nagels. U kunt zich dan ook op en top laten verzorgen en verwennen in de beauty corner. Wat dacht u van een heerlijk namiddagje ontspannen? Of uw huid eens extra reinigen en hydrateren in aanloop van uw huwelijk, jubileum of een andere speciale gelegenheid? Bij Estili kunt u terecht voor make-up, gelaatsverzorging, lichaamsontharing en klassieke hand- en voetverzorgingen. Dankzij de kwalitatieve producten en de professionele aanpak van Estili bent u zeker van een doelgericht resultaat en een aangename verzorging.

shape
Enkel kwalitatieve topproducten

Enkel kwalitatieve topproducten

Estili werkt samen met RVB Lab The Make Up. Dit merk is ontstaan uit veertig jaar ervaring en de verbeelding van de make-up artiesten van Diego dalla Palma Milano. Het merk heeft een compact maar compleet gamma van make-up die alle wensen en noden van de consument en de professionals verenigt. Het basisgamma wordt tweemaal per jaar aangevuld met een seizoenscollectie.

Diego dalla Palma Professional bouwt voort op ettelijke jaren expertise op de markt van schoonheidsverzorging en is dan ook het merk bij uitstek in de beauty corner van Estili. Letitia vertrouwt voor de volle 100% op de producten van dit merk voor alle schoonheidsbehandelingen. Het merk wordt niet voor niets wereldwijd aanschouwd als een van de meest innovatieve merken.

shape
Make-up aan huis

Make-up aan huis

Deze make-updiensten zijn ook mogelijk bij u aan huis!

Letizia verplaatst zich graag tot bij u thuis om u te maquilleren voor een huwelijk, jubileum of voor al uw andere feestelijke gelegenheden.

BEKIJK PRIJZEN
Contact

Zin in een nieuwe snit of kleurtje? Een me-time momentje? Neem gerust vrijblijvend contact op!