scissors

Kapsalon voor hem & haar

In het kapsalon in Meulebeke kunnen vrouwen, mannen en kinderen terecht voor advies, knippen, kleuren, permanenten, brushen, balayage of opsteken. Uiteraard volgt Letizia voor alle behandelingen de nieuwste en laatste trends. Ze volgt regelmatig bijscholing voor nieuwe kleur-, knip- of opsteektechnieken.

Wilt u eens iets volledig anders? Dan kunt u ook ineens van halflang naar lang haar gaan door hairextensions te laten steken.

shape
scissors

Enkel het beste voor uw haar

Bij Estili kunt u voor alle kleur- en balayagetechnieken kiezen voor de klassieke oxidatiekleuring van Artego of u kunt gaan voor Artego’s biologische kleuring Beauty Fushion. Deze kleuring is maar liefst 99% natuurlijk en vegan.

shape
scissors

In het kapsalon of bij u thuis

Alle behandelingen die worden aangeboden in het kapsalon zijn ook mogelijk aan huis, met uitzondering van het steken van hairextensions. Estili beschikt namelijk over een mobiel kapsalon. Op die manier heeft Letizia al haar materiaal bij als ze bij u aan huis komt voor een kleuring of een knipbeurt of om bijvoorbeeld uw haren op te steken voor een huwelijk.

bekijk onze prijzen
Contact

Zin in een nieuwe snit of kleurtje? Een me-time momentje? Neem gerust vrijblijvend contact op!